ponedjeljak, 6. srpnja 2015.

Proizvodi koje nudimo

Na našoj stranici možete pronaći razne proizvode od inoxa, željeza te razne kombinacije materijala kako bismo najbolje zadovoljili vaše želje. U mogućnosti smo spajati razne materijale ukoliko postoji potreba za time. Predstavljamo vam neke od proizvoda koje smo do sada izradili.
Držači za bicikle raznih dimenzija i oblika


Jarboli za zastaveDrvena klupa (kombinacija drveta i metala primjenjiva na raznim proizvodima)

Na našoj stranici Inox molding možete pronaći još puno proizvoda koje smo izradili, a možete nam se javiti i s Vašom jedinstvenom idejom. 

Ovdje ćemo objavljivati zanimljive nove proizvode koje izrađujemo kako biste dobili ideju za uređenje Vašeg doma. Često nam dolaze klijenti jer se žale kako u trgovinama ne mogu pronaći proizvod koji njima treba ili ga ne mogu pronaći u željenim dimenzijama. Riješenje ovakvih problema za nas su novi izazovi i jako nas veseli riješiti takve zahtjeve klijenata te njihovo veselje dobro obavljenim poslom.  Uvijek pratimo modne trendove i  prilagođavamo im se.

Zadnji proizvodi koje smo imali prilike izraditi su ovi zanimljivi držači za lampione. Držači su izrađeni od metala. Mogu služiti kao zanimljiv dodatak u dvorištu ili na terasi.


držači za lampione1 komentar: